Minerale Make-up 'Bellapierre'

De fijne textuur van de make-up zorgt ervoor dat de make-up aanvoelt als een tweede huid. Een zalig zacht gevoel zonder mee-eters en acné. Door het niet toevoegen van chemische bestanddelen is de kans op allergische reacties kleiner dan bij klassieke make-up. 


Dag make-up                               €30,00

Avond & Feest make-up          €35,00


Valse wimpers                              €20,00


 Proef Bruidsmake-up                 €40,00

 Bruidsmake-up                             €55,00

 Bruidsmake-up op verplaatsing (max 25km)                                                      €70,00

 Extra persoon bij Bruids Make-up                                                                        €30,00

 Minerale Make-Up Workshop (alle tips & tricks om jezelf snel te leren maquilleren, Gratis bij aankoop van make-upproducten vanaf €90,00)                     €45,00


Je krijgt uitleg rond het concept van minerale make-up en het belang van niet-toxische cosmetica. Er worden verschillende technieken aangeleerd om je te maquilleren en bovendien krijgt elke vrouw persoonlijk advies rond de kleuren die het meest in harmonie zijn met haar uiterlijk. Er wordt een workshop voorzien van 2 uur in groepjes van max. 5 deelnemers. Op die manier ben je verzekerd van een persoonlijke begeleiding. 

Nog vragen? 

Neem gerust contact met ons op!

Laat je gegevens hier achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!


This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Wij hebben uw informatie in goede orde ontvangen. Om u van de juiste informatie te voorzien, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, La Belle Bu

ONS INSTITUUT:

Heidestraat 4C

3545 Zelem
0493/33.66.33
[email protected]

BTW nr: BE0738.565.423


OPENINGSUREN:

Wij werken enkel op afspraak!


Book Now!