Veiligheidsmaatregelen

De maatregelen die we zullen hanteren zijn opgelegd door de overheid en uitgewerkt door de Belgische Beautyfederatie. Hieronder vind je een oplijsting van de maatregelen die ik zal nemen en opvolgen en ook welke maatregelen voor jou gelden bij een afspraak.

Risicogroep?

Behoor jij tot een risicogroep, laat het ons dan weten voor je afspraak.

Griepachtige symptomen?

Ben je ziek of voel je je niet goed? Annuleer dan zo snel mogelijk je afspraak en blijf thuis. 


Als ik ziek ben, zal ik iedereen persoonlijk contacteren om de afspraak te annuleren en te verplaatsen.

 1 Persoon!

Wij vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Er is tijdelijk geen partner of kindje toegestaan. 

Handen ontsmetten!

Ik zal je vragen om je handen te ontsmetten bij aankomst & na de behandeling. Ik zorg voor voldoende handzeep, papieren zakdoekjes & ontsmettingsgel.

Mondmasker en andere beschermingsmiddelen!

Ik zal tijdens de behandeling altijd een mondmasker en handschoenen dragen en indien nodig een face shield. Ook zal je op verschillende plaatsen in het salon (zoals nageltafel, balie) veiligheidsschermen zien. 

Ook is het als klant verplicht een mondmasker te dragen tijdens de behandelingen die er zich toe lenen. 

Niezen en hoesten!

Mocht u toch moeten niezen of hoesten gedurende de behandeling, doe dit dan in je ellenboog of in een papieren zakdoekje? En ontsmet vervolgens opnieuw je handen. 


Desinfecteren!

Na elke afspraak zal de behandelruimte, instrumenten en alle oppervlakten waar contact mee geweest is (balie, klinken, behandelstoel..), ontsmet worden. 

De behandelruimte zal zoveel mogelijk verlucht worden. We gaan dit zoveel mogelijk doen door het raam, maar het kan ook zijn dat de deur van de behandelruimte zal open staan bij de behandelingen die zich hiertoe lenen. 


0