Skincare

Op een eerste afspraak beginnen we met een uitgebreide huidanalyse. Een belangrijke eerste stap, want aan de hand van deze analyse kunnen we een verzorging geven op maat van de conditie van je huid.

Elke verzorging die we aanbieden, heeft een specifieke werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Want naast ontspanning gaan we natuurlijk ook voor resultaat.

Na iedere verzorging krijg je deskundig product advies op maat van je huidconditie. 

Deze producten zorgen ervoor dat het resultaat van de behandeling thuis wordt verder gezet.

Bij een volgende afspraken wordt er telkens opnieuw een korte analyse van de huid gemaakt, waardoor we steeds de vooruitgang van je huidconditie kunnen meten en onze behandeling hierop kunnen afstemmen.


Ideaal is om deze behandelingen te herhalen om de 6-8 weken om een optimaal stralend resultaat permanent te behouden
Quick Facial 50min

Korte gelaatsverzorging met focus op reiniging, herstellen en hydrateren van de huid. Ideaal als tussendoortje of in drukke periodes 

€45,00

Oil Control 60min

Dit is een zuiverende, ontstekingswerende en verzachtende behandeling voor de vette huid en onzuivere (acné) huid. Een complex van verzachtende en ontsmettende actieve stoffen vermindert acné en onzuiverheden.

€55,00

ACE 60min

De ACE verzorging is een beginnende anti-aging verzorging. De perfecte balans tussen de 3 vitamines A,C en E heeft een intensieve vitaliserende en verstevigende werking op de huid.

€59,00

B-white 60min

De B-white behandeling is een anti-pigmentatie behandeling die je huid oplicht, pigmentvlekken vervaagt en beschermt tegen verdere hyperpigmentatie.

€59,00

AHA Glycolic 60min

De AHA Glycolic behandeling is een energiegevende behandeling voor een doffe, vermoeide huid met sterke verhoorning. De fruitzuren verdunnen de verdikte, bovenste huidlagen en de huid wordt frisser, zachter en meer egaal. 

€59,00

Derma + 60min

De Derma + lijn richt richt zich op de extreem droge (atopische) of beschadigde huid en is een sterk verzorgende en herstellende lijn binnen het Clephar gamma.

€59,00

Lotus 60min

Een hydraterende voedende en verzachtende behandeling die je huid laat stralen en je laat wegdromen door de fijne aroma's van lotus en frangipane.

€59,00

Sun Age Control 60min

De Sun Age Contol is een ideale voorbereiding voor de zomer. Deze behandeling stimuleert het bruiningsproces, hydrateert en hydrateert. 

€59,00

Sun Repair 60min

De Sun Repair is een ideale nabehandeling voor een huid die aan de zon is blootgesteld. Deze behandeling verzacht, hydrateer en stimuleert huidherstel en brengt de huid opnieuw in topconditie.

€59,00

Essential 60min

De Essential behandeling is vrij van parfum en erg geschikt voor de meest gevoelige en allergische huidtypes. De behandeling is huid herstellend en verlaagt de gevoeligheidsdrempel.

€59,00

Hydra Lift 75min

De Hydra Lift lijn biedt een oplossing voo de gedehydrateerde, doffe huid met droogterimpeltjes. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken.

€70,00

Collagen  75min

De Collagen verzorging zorgt dankzij het collageenvlies masker voor een intensieve hydratatie en verbetering van de elasticiteit en spankracht van de huid. Rimpelvorming vermindert en huidirritaties nemen af. De behandeling heeft 2 mogelijkheden. Ofwel de softening treatment die naast de hydraterende werking ook een verzachtende (anti-couperose) werking heeft ofwel de anti aging treatment die extra regenererende eigenschappen heeft. 

€70,00


Influxions 90min

De Influxions verzorging is een anti-aging verzorging met krachtige peptiden. De behandeling is een samenspel van antirimpel, liftende eigenschappen en beschermende bestanddelen die de huid versterken en rimpelvorming voorkomen.

€80,00

Performance 90min

De Performance is een anti-aging verzorging met Zea Mays (kiemcellen uit maïs), Voluform en glycolift die de huid verstevigen, liften en voor vollere gelaatscontouren zorgen. Een mooie cosmetische lifting zonder medische ingreep.

€85,00

Scinnovation 90min

De Scinnovation is een anti-aging verzorging die bestaat uit een mooie cocktail van werkstoffen zoals zuivere vit C, zuivere vit A (retinol) en tal van andere anti-oxidanten, hydraterende activa, ceramides en anti-aging werkstoffen. Zij laten de huid stralen, egaliseren teint en huidstructuur en verminderen zichtbaar alle tekenen van huidveroudering.

€85,00

Alpha Firming 90min

De Alpha Firming behandeling. Geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat. Verstevigt de huid, creëert een instant glow, verbetert de vochtbalans en vermindert ook de oppervlakkige fijne lijntjes. Snel en intensief resultaat.

€85,00

X-CELLence 120min

x-CELLence raakt aan de grenzen van de hedendaagse cosmeceutische wetenschap en is de totaaloplossing voor de huid met (vergaande) verouderingsverschijnselen. Deze exclusieve lijn biedt alles wat het labaratorium Clephar momenteel te bieden heeft en bevat alleen topingrediënten.

€99,00

Crystal X  (aan te raden in kuur)

De Crystal X is een veilig en cosmetisch alternatief voor chemische peelings, Botox injecties, laser en chirurgische ingrepen. Deze unieke salonbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder zelfs de meest gevoelige huid! Exclusieve, huideigen celstructuren verhogen en versnellen de opname van de actieve bestanddelen, die zo hun weg vinden tot in de diepere huidlagen. 

€120

Scientific Solutions

Clephar 100% ACTIVA Scientific Solutions, is een reeks van 4 extreem hoog gedoseerde serums. De serums dringen door tot de diepere huidlagen. Ze bevatten combinaties van werkstoffen die nooit eerder in stabiele vorm zijn samen gebracht in één krachtige dosis. Ze geven spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden, zonder nevenwerkingen of huidbeschadiging.

+ €15,00

Eye Treatment 

Een anti-rimpelverzorging van de oogomtrek voor een frisse en oogverblindende blik.

+ €15,00

Contacteer ons en maak vandaag nog jou afspraak!

Adres

Heidestraat 4 c
3545 Zelem

Contactgegevens

0493 33 66 33 
[email protected]

Openingsuren

Ma - Za: enkel op afspraak
Zo: gesloten

Social media

0